Installatie kasten vakantiepark

Locatie: Culemborg

Datum: 07-09-2022

 

Voor een vakantiepark nabij Breskens in Zeeland heeft ADIM 8 installatie kasten ontwikkeld. Deze waren bestemd voor de E-voeding van te plaatsen vakantiehuisjes, glamping tenten en camper plaatsen.


Waalkade

Locatie: Tiel

Datum: 5-5-2019

 

In 2019 heeft de gemeente Tiel een deel van de Waalkade (fase1) opnieuw ingericht. ADIM heeft in opdracht van Buroteta de verlichting (zowel infra als de lichtmasten) aangebracht.

Bijzonderheid was dat een aantal van de lichtmasten, zoals bij aanleg bleek, door de architect waren gepland op een waterleiding. Om de masten tocht op de juiste positie te kunnen plaatsen is er speciale betonnen sokkel toegepast


Binnenpoort Culemborg

Locatie: Culemborg

Datum: 3-12-2010

 

In het centrum van Culemborg staat de Binnenpoort.

 

Een van de meest aansprekende gebouwen van Culemborg. In opdracht van de gemeente heeft ADIM gevel verlichting aangebracht. Hierbij lagen 2 uitdagingen te wachten:

1. Zo min mogelijk gaten en leidingen aanbrengen.

2. De west- en oostgevel zijn niet bereikbaar met een hoogwerker.

 

1. Door het toepassen van draadloze bediening en DMX besturing kon het aantal meters aan te brengen leiding met 72 meter worden verkort.

2. De armaturen aan de west- en oost gevel zijn aangebracht door gebruik te maken van klimmers.

In vroegere tijden werd om 21.50 de zogenaamde 'Papklok' geluid. Dit betekende dat 10 minuten na het luiden van de klok, de stadspoort gesloten werd. Deze gebeurtenis wordt nu ook visueel weergegeven door de klokken rood te kleuren van 21.10 uur tot 22.15 uur.